Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

N. Fülöp Beáta: Rejtélyes Isztambul

2024. október 13. 09:27 - hudobny

N. Fülöp Beáta: Rejtélyes Isztambul

Ára: 5990 helyett - 30% kedvezménnyel - 4190 ft

Megrendelhető: ide kattintva

Azt mondják, minden egyes Isztambul utcáin és terein megtett lépés egy addig el nem mondott mesét tár elénk. Az Efendi Sorozat első kötetéből megismert karakterek története most itt, ebben a sokarcú városban folytatódik, ami olykor csupa fény és varázslat, máskor azonban árnyakkal teli rejtélyeket súg.

Vajon miként alakul a két hírhedt oligarcha, Haydar Yıldırım és Metin Çelik sorsa? Mit forgat a fejében a sejtelmes Ayşe asszony, és milyen titkokat őriz Iskender? Megmenekülhet-e, akit halálra ítéltek? Élhet-e, akit korábban halottnak hittek? Megváltoztatja-e egy új élet jövetele a szív szavát?

A Boszporusz partján, templomok és minaretek ölelésében bolyongva, simitet eszegetve és rakit kortyolva – néha bizony élet és halál mezsgyéjén járva – e kérdésekre kapunk választ a sorozat második kötetében.

N. Fülöp Beáta
Rejtélyes Isztambul
A titokzatos karóra
Efendi 2.
Kiadó: Gyémántfelhő
Kiadás éve: 2024
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9786156509000

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr2518701150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása