Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Katharine Hepburn - Az öntörvényű díva

2024. október 06. 10:06 - hudobny

Katharine Hepburn - Az öntörvényű díva

Ára: 5800 helyett - 31% kedvezménnyel - 4000 ft

Megrendelhető: ide kattintva

A filmcsillag, aki a múlt árnyai elől a rivaldafénybe menekült

1926-ban a fiatal Katharine egy Philadelphia melletti főiskolára jár. A fiatal lány zabolátlanul áthágja a társadalmi szabályokat, és színészi tehetségével hívja fel magára a figyelmet. Amikor Phelps Putnam, a híres-hírhedt író látja őt egy színdarabban, feltartóztathatatlanul elindul az úton, hogy Hollywood egyik legnagyobb színészlegendája legyen.

De a nyughatatlan és vidám Katharine lelke mélyén azonban mélységesen szomorú nő rejlik, aki majdnem beleroppant Spencer Tracy iránt érzett, tragikus szerelmébe. Csak miután szembenéz a múltja árnyaival, akkor találja meg a helyét az életben.

Katharine Hepburn négy alkalommal nyerte el a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, amivel rekordot állított fel. Az Amerikai Filmintézet 1999-ben minden idők legnagyobb filmlegendájának választotta.

Laura Baldini
Katharine Hepburn
Az öntörvényű díva
Kiadó: Kossuth
Kiadás éve: 2024
Oldalszám: 352
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789636363505

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr7218500070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása