Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Santo Versace: Testvérek

2024. szeptember 27. 09:03 - hudobny

Santo Versace: Testvérek - Egy olasz család

Ára: 5499 helyett - 31% kedvezménnyel - 3790 ft

Megrendelhető: ide kattintva

A Versace divatcég története elválaszthatatlan a Versace család történetétől, a három testvér eltérő, mégis egy irányba tartó útjától a siker és a gazdagság felé. A legidősebb Versace testvér, Santo hosszú évek távlatából meséli el közös gyermekkorukat, a szülőkkel való kapcsolatukat, a kezdeti szárnypróbálgatásokat. Honnan indultak el, és hogyan hódították meg a világot olyan hírességek barátságát élvezve, mint Lady Diana, Elton John, Madonna, Halle Berry, Demi Moore. És vajon mi lett volna a cég sorsa, ha a jövőjét illető tárgyalások néhány nappal korábban zajlanak, még Gianni meggyilkolása előtt…?

A festői szépségű Reggio Calabriából származó ízig-vérig olasz családot olyan erős kötelék tartja össze, amelyet a feszültségek ugyan kemény próbára tettek, de sosem szakítottak el. Még a halál sem tudja őket elválasztani. Gianni Versace tragikus halálának híre hallatán bátyja csupán ennyit mondott: „Gianni nem halt meg, Gianni halhatatlan”.

Santo Versace
Testvérek
Egy olasz család
Kiadó: Trubadúr
Kiadás éve: 2024
Oldalszám: 240
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786156490896

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr4718491968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása