Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Maja Kastelic: Találj meg!

2024. szeptember 22. 08:46 - hudobny

Maja Kastelic: Találj meg!

Ára: 4990 helyett - 31% kedvezménnyel - 3440 ft

Megrendelhető: ide kattintva

A SILENT BOOK lenyűgöző illusztrációi titkokkal teli világba hívnak. A nyitott ajtók mögötti fényeket követve, ha elég kíváncsi vagy, te is megtalálhatod, hova vezetnek a nyomok.

Maja Kastelic többszörösen díjazott szlovén festő, illusztrátor.

„Aki még nem próbálta, el sem tudja képzelni, milyen különleges olvasási élményt kínál egy silent book. Képekről mesélni, megfejteni egy történetet izgalmas vizuális játék gyereknek és felnőttnek egyaránt: egyszerre gyönyörködtet, gondolkodásra, beszélgetésre ösztönöz. A szövegnélküliség nem hiány, hanem éppen ellenkezőleg, a végtelen számú olvasási lehetőség szabadságát adja, melyben saját történetünk felépítésével mi magunk is alkotókká válunk. Nyitott könyv - mindenféle értelemben.” Pauer Erika gyermekkönyvtáros, Bródy Sándor Könyvtár, Eger

Maja Kastelic
Találj meg!
Illusztrálta: Maja Kastelic
Fordította: Rajsli Emese
Kiadó: Cerkabella
Kiadás éve: 2024
Oldalszám: 32
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786156630438

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr8918489803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása