Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Többé nem ember

2024. június 27. 09:23 - hudobny

Dazai Oszamu: Többé nem ember

Ára: 3490 helyett - 30% kedvezménnyel - 2450 ft

Megrendelhető: ide kattintva

tobbe_nem_ember.jpgJozó már az első perctől kezdve magára vállalja, hogy egy különc, más, mint az emberi lények. Az arisztokrata, aki sehol nem találja a helyét. A tékozló fiút új köntösbe bújtatva olvashatjuk, ami még több, mint pénzherdálás. Egy mentális betegséggel küzdő tékozló fiú ez, aki kettős öngyilkosságot követ el egyik nagy szeretőjével. Épp mint ahogyan az író, s ettől válik olyan borzongatóan hű életrajzi regénnyé.

Dazai Oszamu, a 20. századi japán irodalom kimagasló egyénisége, a modern japán énregény klasszikus alkotója. A Többé nem ember című regénye, mely hazájában minden idők második legnagyobb bestsellereként ismert és már régen minden világnyelven megjelent, most először olvasható magyarul.

Dazai Oszamu
Többé nem ember
Kiadó: Atlantic Press
Kiadás éve: 2024
Oldalszám: 200
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789635570928

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr7418433439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása