Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Emlékeim az angolnáról

2024. április 17. 16:05 - hudobny

Anna Cima: Emlékeim az angolnáról

Ára: 6990 helyett - 30% kedvezménnyel - 4890 ft

Megrendelhető: ide kattintva

„Emlékezetem csupa árny, elmém zavaros.”

Szára Fukuhara biológus, anyai ágon cseh, apai ágon japán származású. Jokohamában él, ahol a kihalás szélén álló japán angolnák kutatásával foglalkozik. Kevés barátja közé tartozik Nakadzsima úr – Szára főbérlője, egy díszhalüzlet tulajdonosa –, valamint Miju, a lakótársa, aki egy lépést sem tenne meg a fakardja nélkül, és órákon át társalog Unagival, a díszhalüzletben élő angolnával. Szára nyugodt életét volt osztálytársa, Juka felbukkanása zavarja meg, aki eltűnt újságíró-kollégája után nyomoz. A múltból egymás után kerülnek elő a rég elfeledett események, amelyek a három lányt életre szóló döntések elé állítják.

A Tokióban ébredek szerzőjének új könyve rafinált módon társítja a fantasztikus elemeket a nyomozás motívumával. Csodálatos történet a barátságról, a bátorságról és az emlékezés erejéről.

Anna Cima
Emlékeim az angolnáról
Kiadó: Metropolis Media
Kiadás éve: 2024
Oldalszám: 558
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789635511730

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr3918381915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása