Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Náray Tamás: Barbara - A találkozás

2023. november 17. 12:29 - hudobny

Náray Tamás: Barbara - A találkozás

Ára: 6499 helyett - 30% kedvezménnyel - 4550 ft

Megrendelhető: ide kattintva

barbara.jpgNáray Tamás új, nagyívű történelmi családregényének folytatása

Megrázó női sorsok tükrében bontakozik ki Közép-Európa 20. századi viharos történelme

Nem az idő gyógyítja be a sebeinket, hanem mi magunk. Tudja ezt Barbara is, aki a második világháború után bizakodással néz a jövőbe, úgy érzi, sorsa végre jóra fordul. Rátalál a szerelem, és egy kislánynak ad életet. Azonban Barbara, és a lánya Krisztina nem sokáig élvezheti a boldogságot, az 1956-os forradalom és az azt követő megtorlás ugyanis romba dönti életüket. Ám Barbara erős asszony, aki mindig készen áll újrakezdeni, azt azonban nem sejti, milyen árat kell fizetnie a túlélésért. Végül Krisztina emberfeletti erővel akasztja meg a család kérlelhetetlen végzetének mindent elsöprő áramlását, hogy a harmadik generáció boldogságának semmi ne állhasson az útjába.

Náray Tamás
Barbara - A találkozás
Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 550
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789636042387

 barb1.jpgÉs persze jó szívvel ajánlható a trilógia első kötete, A végzet is, amely szintén 30% kedvezménnyel rendelhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr8418260753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása