Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Hitler gyilkosai

2023. november 13. 08:12 - hudobny

Steve Matthews: Hitler gyilkosai

Ára: 6899 helyett - 30% kedvezménnyel - 4830 ft

Megrendelhető: ide kattintva

hitler_gyilkosai.jpg1938-ban, miközben a világ sebesen száguld a háború felé, Klara Koch lesz Hitler házi szakácsnője. Németország népe imádja a Führer jól felépített imázsát, ám Klara és a személyzet többi tagja szembesül a hétköznapi Hitlerrel, megismerhetik a titkait, a betegségeit és a függőségeit. Klara látja azokat is, akik a Führer körül legyeskednek, és rádöbben, hogy nem mindegyikük csodálja a Vezért feltétel nélkül. Hitler paranoiájának bőven van alapja.

Az alapos kutatásból felépített, lebilincselő történet megismerteti az olvasót azzal a Hitlerrel, aki egyre inkább elveszíti az önuralmát, és ahogy drogoktól fűtött világuralmi vágyai elhatalmasodnak rajta, a háború irányítása is kicsúszik a kezéből.

Steve Matthews regénytrilógiájának második kötete Klara segítségével vezet végig bennünket a második világháború történelmén és a náci Németországon. Egyedi módon ábrázolja Hitlert, a belső körét, a háztartását és a mindennapi élete esetenként abszurd ellentmondásait is.

Steve Matthews
Hitler gyilkosai
Hitler belső körének cselszövései, rivalizálása és árulása
Kiadó: I.P.C.
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 464
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789636358419

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr9818256077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása