Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Ashley nyomában

2023. november 04. 08:23 - hudobny

Danielle Steel: Ashley nyomában

Ára: 3490 helyett - 30% kedvezménnyel - 2445 ft

Megrendelhető: ide kattintva

ashley_nyomaban.jpgDanielle Steel, az első számú bestselleríró mélyen megindító regényében két, egymástól elhidegült nővér lehetőséget kap arra, hogy ismét egymásra találjon, és helyrehozza a múlt hibáit.

Melissa Henderson visszahúzódó életet él. Egykor sikeres bestselleríró volt, de mostanában minden energiáját új-angliai viktoriánus otthona felújításának szenteli. Hat évvel ezelőtt az életét derékba törte egy tragédia, és Melissa akkor felhagyott az írással – most ez a ház ad új értelmet az életének.

Miután szeretett otthona egy erdőtűz kapcsán bekerül a tévéhíradóba, Melissát megkeresi rég nem látott testvére, Hattie. Ők ketten nagyon közel álltak egymáshoz mielőtt Melissa kivonult a világból, ezért Hattie úgy dönt, segít a nővérének lezárni a múltat – még akkor is, ha Melissa életének legfájdalmasabb fejezetét kell ehhez föllapozniuk. Sok év telt el a történtek óta, és Hattie úgy érzi, el kell indulnia egy olyan úton, amely örökre megváltoztatja mindkettejük életét. Elhatározza, hogy felkutatja a gyermeket, akiről a tizenéves Melissának le kellett mondania egy írországi zárdában.

Az Ashley nyomában megrázó történet a testvéri szeretetről, két erős, bátor asszonyról, akik képesek újrateremteni elvesztett családjukat.

Danielle Steel
Ashley nyomában
Kiadó: Maecenas
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 320
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789632034454

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr9218250183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása