Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Bretagne-i hullámtörés

2023. július 30. 08:32 - hudobny

Jean-Luc Bannalec: Bretagne-i hullámtörés

Ára: 4290 helyett - 31% kedvezménnyel - 2960 ft

Megrendelhető: ide kattintva

bretagne-i_hullamtores.jpgBretagne partjaitól nem messze húzódik a mesés Glénan; csillogó fehér homokjával, kristálytiszta vízével és karibi hangulatával a szigetcsoport nem is tűnhetne idillibbnek, egészen addig, amíg egy májusi napon három holttestet nem sodor partra a víz. Az áldozatok halála első ránézésre balesetnek tűnik, ám Dupin felügyelő hamar bizonyítékot talál rá, hogy a három férfi hidegvérrel elkövetett gyilkosság áldozata lett.

A Párizsból érkezett Dupinnek, akire még mindig kívülállóként tekintenek ezen a mítoszokkal és hagyományokkal áthatott vidéken, kincsvadászok, kíméletlen tengerbiológusok és mindenre elszánt búvárok között kell manővereznie, ha az ügy végére akar járni. A nyomozás egyre mélyebbre vezeti őt a Glénan gyönyörű, ámde veszélyes világába, miközben rájön, hogy a festői felszín alatt régi titkok és sérelmek húzódnak.

„A Bretagne-i hullámtörés egy remekül megszerkesztett krimi, amelynek a főszereplője a mogorva, kávét vedelő Dupin felügyelő.” – criminalelement.com

Jean-Luc Bannalec
Bretagne-i hullámtörés
Kiadó: General Press
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 312
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789634528104

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr1318180985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása