Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Toszkána könnye

2023. július 29. 16:04 - hudobny

Anne L. Green: Toszkána könnye

Ára: 5799 helyett - 34% kedvezménnyel - 3830 ft

Megrendelhető: ide kattintva

toszkana_konnye.jpgAhogy a szőlő is csak akkor hozza a kívánt gyümölcsöt, ha kemény munkát fektetnek bele, úgy Bianca és Matteo is elhatározza, hogy szembeszállnak az élet viszontagságaival a szerelmükért, amelyet beárnyékolnak a lány múltjából felbukkanó emlékek és egy titokzatos bűntény.

Az egyre rejtélyesebb merényletek keltette feszültség sűrű fátyolként ereszkedik a toszkán hegyvidékre. A rendőrség elszántan kutat, hogy fény derüljön a Visconti családot ért támadás körülményeire. Döbbenetes titkok látnak napvilágot, amely alapjaiban rengeti meg a szerelmesek egymásba vetett bizalmát.

Bianca továbbra is elszántan küzd, hogy elfogadja a sors csapásait, ennek köszönhetően a sérülései talán gyógyulni kezdenek. Ahogy a szeme előtt lassan felszáll a köd, kirajzolódik egy kanyargós és rögös út, ami az álmai beteljesedése felé vezeti, de hamar rádöbben, hogy ezt az ösvényt választani súlyos áldozatokkal jár…

A Toszkán lázadó-sorozat második része csavaros fordulatokat tartogat az olvasói számára. Rávilágít arra, hogy bár emberpróbáló elfogadni a múltunkat, még ennél is félelmetesebb a tény, hogy sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra a jövő.

Anne L. Green
Toszkána könnye
Kiadó: Álomgyár
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 352
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789635706587

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr9718181137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása