Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Partvidéki szél

2023. október 06. 16:18 - hudobny

Inga Lindström: Partvidéki szél

Ára: 4990 helyett - 30% kedvezménnyel - 3490 ft

Megrendelhető: ide kattintva

partvideki_szel.jpgA lélegzetelállítóan szép és tiszta svéd táj szolgál három szenvedélyes szerelmi történet – A döntés nyara, Sandbergen varázsa, Hétvége Söderholmban – színhelyéül.

A nagyvárosban karriert építő, sikeres nők vidéki környezetben szembesülnek fojtogató magányukkal és felszínes emberi kapcsolataikkal. Meglepődve tapasztalják, hogy a szívélyes fogadtatás, a közösségi élmény, a valahová tartozás érzése gyógyít – éppen úgy, mint a hegyek, tavak, erdők megnyugtató közelsége.

A szerelem váratlan ajándékként érkezik az elcsendesülésbe, de a múlt árnyéka és a jelen kihívásai nehezítik az elfogadását. Nehéz út vezet a beteljesülésig, és csak azok járhatják végig, akik nem félnek a változástól, és akik a jövőbe vetett hittel lépnek rá.

Inga Lindström
Partvidéki szél
Szerelmi történetek Svédországból
Kiadó: Kossuth
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 350
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789635446674

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr9418227943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása