Mit olvassak?

Könyvajánló általában valamilyen aktualitáshoz kötve. Vagy csak úgy.

Játék az életünk

2023. október 06. 08:15 - hudobny

Müller Péter: Játék az életünk

Ára: 5990 helyett - 30% kedvezménnyel - 4190 ft

Megrendelhető: ide kattintva

jatek_az_eletunk_ludus_amoris.jpg"Ha megkérdeznéd, melyik az a két szó, ami a legfontosabb az életemben, azt felelném: a játék és az öröm. A többi már ebből következik, sőt ez a kettő is egymásból, mert az öröm abból születik, hogy játéknak tartjuk az életet. Gondolkozni is örömmel kell, és szeretni is csak azzal lehet. Ahol a gondolkodás gond, és a szeretet szenvedés, az nem igazi gondolat, és nem igazi szeretet. Ludus amoris azt jelenti, hogy a teremtés nem más, mint a Teremtő örömteli játéka. A világ is, a szerelem is. Nem véletlen, hogy az „evangélium” szó azt jelenti: örömhír.

Volt már, hogy kijelentettem, valószínűleg nem írok több könyvet. De amíg kedvem van játszani, írok. Nem az olvasóimnak, hanem a játszótársaimnak. Játszani csak együtt lehet."

Müller Péter
Játék az életünk
Ludus amoris
Kiadó: Rivaldafény
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 230
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155677120

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mit-olvassak.blog.hu/api/trackback/id/tr5318226517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása